Garage Uppsala

HRH Entreprenad AB – garage Uppsala

Vi bygger garage!

Kanske är det dags nu för dig att skaffa det där garaget du länge velat ha? Om du befinner dig i Uppsala och behöver bygghjälp för ditt garage, då hjälper vi på HRH Entreprenad dig! Här har vi byggkompetens och du kan lita på att få ett väl genomfört arbete! Som privatperson kan du oftast få skattereduktion via rotavdraget som du kan läsa mer om på Skatteverkets hemsida.

Om oss

Med många års erfarenhet har vi kompetensen som krävs för att kunna utföra alltifrån altanbyggen till totalentreprenader. Vi tar seriöst på varje uppdrag, med andra ord är ni i trygga händer när ni överlåter era projekt till oss.

Vi har F-skattebevis och är momsregisterarade.

Garage Uppsala

Från idé till resultat

Vi garanterar ett kvalitativt arbete genom hela processen, där vi tar i beaktande från början till slut, dina önskemål, förutsättningar och behov.

Kostnadsfri offert

Vad kommer arbetet att kosta? Av oss får alla potentiella kunder en offert som inte kostar någonting.

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Garage Uppsala

I allt arbete som vi åtar oss jobbar vi efter några ledord, prisvänlighet, effektivitet och kvalitet. 100 procent nöjda kunder är vad vi prioriterar allra högst. Med våra tjänster vänder vi oss till både privatkunder och företagare, och tillhör du den förstnämnda kategorien så kan du använda både rotavdraget och rutavdraget beroende på vilket som är tillämpbart.

Med resultat som håller i längden

Oavsett vad det är för slags hjälp som just du behöver så är vi det självklara valet. Hållbara resultat som du kan glädja dig åt under flera år är vad du får när du vänder dig till oss, eller läs mer här.

Vi erbjuder

  • altanbyggen
  • garagebyggen
  • nyproduktion
  • ombyggnation/tillbyggnation
  • takbyte
  • stomresning
  • poolgrävning.

Utöver detta erbjuder vi också trädfällning, tomtplanering, schaktning och grundarbeten. Vill du få hjälp med någonting som inte listas här? Hör av dig, så ska vi se vad vi kan göra!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

HRH Entreprenad AB

Egnahemsvägen 1, 740 45 Tärnsjö

070-581 27 57

robin@hrhentreprenad.se

Garage Uppsala

HRH Entreprenad AB är ett företag i närheten av Uppsala som finns till för er som vill skaffa ett garage.

Garage Uppsala