Altan Uppsala

HRH Entreprenad AB – altan Uppsala

Vi hjälper dig med ditt projekt

Kanske drömmer du om en altan? Om du bor i trakten kring Uppsala och önskar få en hållbar och snygg altan som du kan glädja dig år i många år, då har du kommit helt rätt. För här på HRH Entreprenad AB har vi omfattande erfarenhet inom dessa byggprojekt. Men vi kan givetvis göra mycket mer, vilket du kan läsa mer om under ”vad vi erbjuder för tjänster”. Du kan eventuellt få skattereduktion genom rot och detta avdrag kan du läsa om här.

Om oss

Vi som jobbar på HRH Entreprenad AB har alla lång erfarenhet inom byggbranschen. God kundservice och kvalitet på utförda arbeten är våra ledord!

Vi har F-skattebevis och är momsregistrarade.

Altan Uppsala

Kvalitet

Vi garanterar ett kvalitativt arbete genom hela processen, där vi tar i beaktande från början till slut, dina önskemål, förutsättningar och behov.

Kostnadsfri offert

Vad kommer arbetet att kosta? Av oss får alla potentiella kunder en offert som inte kostar någonting.

Altan Uppsala

Vad vi erbjuder för tjänster

Altan Uppsala

I allt arbete som vi åtar oss jobbar vi efter några ledord, prisvänlighet, effektivitet och kvalitet. 100 procent nöjda kunder är vad vi prioriterar allra högst. Med våra tjänster vänder vi oss till både privatkunder och företagare, och tillhör du den förstnämnda kategorien så kan du använda både rotavdraget och rutavdraget beroende på vilket som är tillämpbart.

Med resultat som håller i längden

Oavsett vad det är för slags hjälp som just du behöver så är vi det självklara valet. Hållbara resultat som du kan glädja dig åt under flera år är vad du får när du vänder dig till oss!

Vi erbjuder

  • altanbyggen
  • garagebyggen
  • nyproduktion
  • ombyggnation/tillbyggnation
  • takbyte
  • stomresning
  • poolgrävning.

Utöver detta erbjuder vi också trädfällning, tomtplanering, schaktning och grundarbeten. Vill du få hjälp med någonting som inte listas här? Hör av dig, så ska vi se vad vi kan göra!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

HRH Entreprenad AB

Egnahemsvägen 1, 740 45 Tärnsjö

070-581 27 57

robin@hrhentreprenad.se

Välkommen

HRH Entreprenad AB är ett företag i närheten av Uppsala som finns till för er som vill skaffa en altan.

Altan Uppsala